22
januari

Volkswagen Polo, Golf en Passat nu ook als Business Edition

Volkswagen komt met de Business Editions van de Polo, Golf, Golf Sportsvan en Passat. De Golf en de Passat zijn er bovendien als sportieve Business Edition R.

De Polo Business Edition is er vanaf 19.990 euro. Hij heeft de Polo TDI BlueMotion met 14% bijtelling als basis plus navigatie met Mirrorlink, alarm, Boordcomputer Plus, parkeersensoren, multifunctioneel leren stuur en donker getint glas achter.

De Golf (24.750 euro), Golf Variant (25.890 euro) en Golf Sportsvan Business Edition (28.950 euro) hebben de Highline als basis. Standaard zijn navigatie, alarm, boordcomputer, vermoeidheidsherkenning en stoelen met massage en verwarming. Voor 309 euro is er tijdelijk leer/alcantara-bekleding met houten afwerkingsdelen leverbaar. De Passat Comfortline is er ook als Business Edition (32.350 euro) inclusief het Executive-pakket met navigatie, LED-koplampen, telefoonvoorbereiding, alarm en chromen dakreling op de Variant.

De Golf (Variant) en Passat (Variant) zijn er ook als sportieve Business Edition R. Op de Golf zijn de eerder genoemde extra’s inbegrepen plus een R-Line exterieurpakket, spiegelpakket en donker getint glas achter. De Golf Business Edition R is er vanaf 25.490 euro. De Passat Business Edition R is gebaseerd op de Highline en is er vanaf 37.990 euro. Extra’s zijn het R-Line exterieurpakket en het volledig digitale instrumentarium.