04
maart

Tesla Model X gesignaleerd op de openbare weg

Het eerstvolgende model dat Tesla op de markt zal brengen is de Tesla Model X. De lancering van dit model is al enkele malen uitgesteld tot de ergernis van de mensen die de Tesla Model X al besteld hebben. Toch kan de lancering niet meer lang op zich laten wachten want de auto is de afgelopen tijd al meerdere malen gespot op de openbare weg.

Het laatste nieuws is dat de Tesla Model X in het derde kwartaal van 2015 officieel bij de dealer zal staan. Dat zou betekenen dat op het ogenblik de laatste hand wordt gelegd aan de auto en dat de Tesla op dit moment een groot aantal tests aan het uitvoeren is met deze auto. Het testen van de auto gebeurt ook op de openbare weg. Zo kan het gebeuren dat je rustig rondrijdt in Palo Alto en dat er ineens een Tesla Model X voor je neus de straat oversteekt.

Een aantal volgers van de website Teslarati waren zo slim om hun smartphone ter hand te nemen en een foto van de Tesla Model X te maken. Hierdoor kunnen wij al een kijkje nemen hoe de nieuwe telg van Tesla er in-real-life uit komt te zien.

Meer foto’s kunnen worden gevonden in de spyshot gallery van Teslarati.