29
april

Te koop: Tweedehands Tesla Model S met fabrieksgarantie

Bent u ook niet zo happig op het kopen van een nieuwe auto? Liever een auto waar de kop al vanaf is? Goed nieuws want Tesla biedt nu ook de mogelijkheid om een tweedehands Tesla Model S met fabrieksgarantie aan te schaffen.

Vooralsnog kan het alleen nog maar in Amerika maar wij hebben het vermoeden dat het zal niet lang duren voordat de op twee-na-belangrijkste afzetmarkt voor Tesla (dat zijn wij hier in Nederland) ook tweedehands Tesla’s met fabrieksgarantie kan kopen. De mogelijkheid voor het kopen van een Tweedehands Tesla was reeds aangekondigd door het merk en is inmiddels ook uitgerold onder de naam Pre-Owned Model S.

De tweedehands markt voor de Tesla Model S is in opkomst en door deze meesterlijke zet weet Elon Musk deze ook naar zich toe te trekken. Vooral de fabrieksgarantie die staat voor 4 jaar of 80.000 zorgeloze kilometers, zal menig tweedehands Tesla koper over de streep trekken.

Erg interessant voor mensen die optimaal gebruik willen maken van de fiscale voordelen die gelden op de Tesla Model S. Door de auto vanuit de BV te kopen en via een leaseconstructie aan te bieden kan zowel de BTW over het aankoopbedrag worden afgetrokken alsmede de Tesla geleased worden tegen lage bijtelling. Door de komst van de Tweedehands Tesla Model S met garantie wordt de drempel verder verlaagd. Het aankoopbedrag van de auto ligt lager en dus interessant voor een groter publiek.