13
april

Rijtest: Tesla Model S P85D

Hij is enkele weken in Nederland maar wij hebben al mogen rijden in de snelste Tesla van dit moment, de Model S P85D. Wij hebben al in een aantal elektrische auto’s gereden maar dit was toch het summum.

14
februari

Rijtest: Citroen C4 Cactus Business met 14% bijtelling

Steeds vaker zie je die ietwat vreemd ogende Citroën C4 Cactus rondrijden met die stootkussens op de zijkant. Het uiterlijk van de auto is iets dat we niet eerder hebben gezien en dat was dan ook de reden dat wij de Cactus eens nader aan de tand wilde voelen. Is de C4 Cactus een interessante auto voor de zakelijke […]

16
november

Rijtest youngtimer: Jaguar XJR (X306)

Enige weken geleden hadden wij het genoegen om een dag op stap te gaan met een aantal youngtimers van PS50 Maatwerk Lease. Na het succes van het artikel over youngtimer-lease zijn wij in contact gekomen met deze leasemaatschappij die zich vooral richt op youngtimers. 

31
juli

Rijtest: eROCKIT – De snelle elektrische (motor) fiets

Op een zonnige dag in het voorjaar reden wij naar het zuiden des lands om daar plaats te nemen op een elektrische motorfiets. Nadat wij vorig jaar voor het eerst achter het stuur kropen van een elektrische auto was dit de eerste keer dat we het stuur ter hand namen van een elektrische motorfiets.

16
april

Rijtest Mazda3 – Atmosferisch rijplezier

Enige tijd geleden kregen wij van Mazda Nederland de nieuwe Mazda3 mee om eens grondig aan de tand te voelen. Wij namen die uitdaging natuurlijk graag aan en gingen 3 dagen op pad met Mazda’s nieuwe paradepaardje in het C-segment.

26
november

Rijtest: Peugeot 308, dezelfde naam maar compleet vernieuwd!

In onze preview van de Peugeot 308 schreven wij lovende woorden over de nieuwe telg uit de Peugeot familie. Vooral het design van de auto sprak ons enorm aan. Aangezien het hier ging om een preview van de auto en wij graag wilde testen of de 308 onze hoge verwachtingen kon waarmaken. Heeft Peugeot Nederland […]