06
januari

Private lease actie Mediamarkt en Leaseplan geprolongeerd

De eerste stappen van Leaseplan in samenwerking met Mediamarkt waren een groot succes. De actie van Leaseplan krijgt een vervolg met een nog scherpere prijs.

We hebben al uitvoerig geschreven over de private lease actie die Leaseplan eind 2014 in samenwerking met Mediamarkt verkocht. Deze eerste stappen van de leasemaatschappij op de consumentenmarkt zijn een succes gebleken. Wederom biedt Leaseplan nu in samenwerking met Mediamarkt de Fiat 500 aan vanaf € 188,- per maand. Dat is nog eens € 11,- euro goedkoper dan de vorige keer.

Net zoals de vorige keer, biedt Leaseplan de auto alleen aan in de winkels van Mediamarkt gedurende een speciale actieperiode (7 januari tot 11 januari) en op = op. Het verschil met de vorige actie is dat Leaseplan de Fiat 500 nu ook aanbiedt op basis van 48 maanden. Hierdoor kan de leasemaatschappij nog een paar euro’s van de leaseprijs afschrapen.

Het blijft de vraag of Leaseplan het product private lease alleen maar actiematig blijft aanbieden of dat het op een bepaald moment er ook voor kiest om het assortiment auto’s uit te gaan breiden. Het zou natuurlijk voor de leasemaatschappij interessant kunnen zijn om de modellen die niet lekker lopen via de normale leaseconstructie wel aan te bieden via private lease.