15
augustus

Nieuwe Audi A4 vanaf 30.000 euro

Wachten duurt lang. Vooral als je in de markt bent voor een nieuwe Audi A4. Maar aan het wachten gaat zeer binnenkort een einde komen. De mannen en vrouwen uit Ingolstadt hebben namelijk zojuist de vanaf prijs bekend gemaakt. Dit betekent dat de leasemaatschappijen ook kunnen gaan rekenen en dat wij binnen enkele weken u […]

19
mei

SMART denkt aan achterwiel aangedreven SUV

SMART, het merk dat bekend staat om zijn mini-cars denkt groter. Na de ForFour moet op datzelfde platform straks ook een SUV op de markt komen. Het is een vreemd idee om te bedenken dat er straks een SUV op de markt is die het onderstel deelt met de superkleine Renault Twingo.

15
april

De introducties van de AutoRAI 2015 [updated]

Nog twee weken en dan is hij er weer, de AutoRAI. Na 4 jaar afwezig te zijn geweest zal het grootste autospektakel van Nederland weer haar deuren openen. We weten dat de AutoRAI niet de beurs is van de grootste onthullingen, daarvoor is de beurs te klein. Maar welke introducties kunnen we dan wel verwachten?

04
april

De Toyota RAV4 Hybrid

Toyota, toch wel de fabrikant die de hybride groot heeft gemaakt met de Prius, Auris en Yaris. Breidt de familie hybrides verder uit met de RAV Hybrid. De New York Autoshow was het podium waar deze nieuwe hybride van Toyota voor het eerst aan het publiek werd vertoond.

03
april

Geen Volkswagen Golf Alltrack voor Nederland

Iedere fabrikant heeft inmiddels wel een station die geschikt is voor het ruigere terrein. Van Volkswagen kennen wij al de Volkswagen Passat Alltrack. Nu komt het merk ook met een Alltrack van de Golf. Die in Nederland hoogstwaarschijnlijk de naam Volkwagen Golf Variant Alltrack zou meekrijgen.

26
maart

Dit is de nieuwe Kia Optima

De nieuwe Kia Optima wordt pas officieel gelanceerd op 1 april tijdens de New York Auto Show maar Kia heeft om ons nog meer warm te laten lopen voor de Optima alvast voorzien van een eerste foto.

23
maart

BMW X7 – Overweldigende luxe met 12 cilinders

Het begon allemaal met de BMW X5 in 1999. De eerste Sports Activity Vehicle (SAV) van BMW was een groot succes. Die kreeg in 2008 een minder succesvol neefje genaamd de BMW X6. Niet iedereen was even te spreken over de vormgeving van deze auto. In 2018 komen onze Oosterburen met de nieuwe BMW X7.