24
mei

Einde BPM in zicht. Welkom goedkopere leaseauto?

Er wordt al jaren over gesproken. Het gedrocht dat BPM heet. BPM is de belasting die betaald moet worden voor een nieuwe auto. Nederland is het enige land binnen Europa die een dergelijke vorm van belasting heft. Mede daardoor zijn auto’s in Nederland duurder dan in de ons omringende landen. Daar lijkt heel binnenkort een […]

13
mei

Test SolaRoad succesvol

Zes maanden geleden werd er in Nederland het eerste stukje fietspad geopend dat voorzien is van zonnepanelen in het wegdek. Na een half jaar wordt voor het eerst de balans opgemaakt en kan er gesproken over een succes.

10
maart

Google lanceert Verzekeringsvergelijker

Independer pas maar op. Google heeft in Amerika zojuist een verzekeringsvergelijker gelanceerd. Meestal als Google een nieuwe markt betreedt dan kunnen de bestaande spelers zich opmaken voor een felle concurrentiestrijd. Die uiteindelijk vaak wordt gewonnen door de mannen uit Mountain View, Californië.

17
februari

Leaseprijs A-segment auto’s fors gestegen

CBS en Aumacon houden de leasemarkt scherp in de gaten. Zo wordt er door deze partijen ook gekeken naar de gemiddelde leaseprijs binnen de verschillende segmenten. De cijfers van het vierde kwartaal van 2014 zijn net bekend gemaakt.