17
december

Mazda6 diesel behoudt in 2015 20 procent bijtelling

Ook in 2015 is de Mazda6 leverbaar met 20 procent bijtelling. Mazda heeft zijn middenklasser tevens onderworpen aan een update.

De Mazda6 kan voorzien worden van het nieuwe Adaptive LED Headlights systeem, een autonoom werkende lichttechnologie met vier onafhankelijk regelbare LED-blokken per koplamp. Om verblinding van andere automobilisten te voorkomen schakelt ALH alleen de LED’s uit die in de specifieke richting van tegenliggers en voorliggers schijnen. Ook Blind Spot Monitoring, Rear Vehicle Monitoring met Rear Cross Traffic Alert en Lane-keep Assist System zijn leverbaar. De Mazda6 wordt ook leverbaar met head-up display en een elektrische parkeerrem vervangt de handrem.

De Mazda6 wordt voor zowel de Sedan als Sportbreak geleverd in drie verschillende zakelijke uitrustingsniveaus (Skylease, Skylease+ en Skylease GT), alle drie met 20 procent bijtelling in 2015, in combinatie met de 2.2 liter Skyactiv-D 150 dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak. De prijslijst start bij 33.490 euro voor de Sedan in Skylease-trim en loopt door tot 36.990 euro voor de Sportbreak Skylease GT.

De vernieuwde Mazda6 staat eind februari 2015 bij de dealer.