21
mei

Levenslang gratis opladen bij Fastned

Fastned is op zoek naar nieuwe investeerders om de uitrol van hun supersnelle laadstations te versnellen. In die zoektocht naar nieuw geld heeft Fastned het volgende bedacht. Investeerders die € 25.000,- investeren in het bedrijf mogen levenslang gratis opladen bij Fastned. Stel je voor dat Shell bij de oprichting zo’n actie had bedacht dan was je direct ingestapt.

Mensen die € 25.000,- investeren in het bedrijf worden lid van de Fastned Founders Club. Naast dat de investeerders mede-eigenaar worden van Nederlands snelst groeiende laadnetwerk krijgt het ook nog het privilege om levenslang gratis de elektrische auto op te laden bij een van de laadstations langs de snelweg. Dat is nog niet alles want het lidmaatschap van de Fastned Founders Club betekent ook dat je jaarlijks wordt uitgenodigd bij het Fastned evenement waar ze kennis kunnen maken met de overige investeerders en natuurlijk de oprichters van het bedrijf.

Mede-oprichter en ceo Michiel Langezaal:

“Wie nu substantieel investeert wordt mede-eigenaar van de infrastructuur van de toekomst en kan er zelf altijd gratis gebruik van maken.”

De aanleg van een nieuw snellaadstation langs de snelweg kost Fastned zo’n € 200.000,-. Met een investering van € 25.000,- kan Fastned dus 1/8 deel van het snellaadstation financieren. Tot op heden zijn er 17 mensen die al 2.500 aandelen in Fastned hebben gekocht. De actie is van tijdelijke aard en het gratis laden gaat direct van start zodra de aandelen in het bezit zijn. Wie wil nou niet mede-eigenaar worden van de Groene Shell van de toekomst?