11
maart

Overname Leaseplan op handen?

Leaseplan, één van ’s werelds grootste autoleasebedrijven komt misschien in andere handen. Global Mobility Holding, eigenaar van 100% van de aandelen is in gesprek over een mogelijke verkoop van LeasePlan Corporation NV.

21
januari

Leasevergelijker.nl vergelijkt al het lease aanbod van Nederland

De keuze van een nieuwe leaseauto is vaak een lastig proces. Het vergelijke van lease aanbod is gewoon lastig. Er is geen plek waar al het aanbod bij elkaar wordt gebracht en een afgewogen keuze kan worden gemaakt tussen de verschillende aanbieders. Daar moet met leasevergelijker.nl dit jaar verandering in komen.

30
oktober

Leaseplan start met pilot Private Lease [updated]

Private lease is toch een beetje 2013. Vorig jaar kwam ieder label met zijn eigen private lease variant op de markt. Er ontstonden zelfs compleet nieuwe leasebedrijven die zich volledig richten op private lease zoals bijvoorbeeld Auto.nl. Marktleider Leaseplan loopt in dit geval achter de markt aan en komt nu pas met een private lease […]

02
augustus

Sterke daling leaseregistraties eerste helft 2014

De maand is voorbij dus hoog tijd voor een update omtrent de leaseregistraties. Helaas was het afgelopen maand wederom geen goede maand voor de leasemaatschappijen. Er werd een daling van 4,7 procent geconstateerd in de maand juli wat betreft personenauto’s. Bij de bedrijfswagens was de daling zelfs 16,5%.