14
juli

Lease een Maserati Quattroporte bij Louwman Exclusive

Er zijn natuurlijk veel leasesegmenten. Waar wij het vaak hebben over de leaseauto voor de beste prijs en de laagste bijtelling zijn er natuurlijk ook mensen op zoek naar leaseauto in het hogere segment.

Wat valt er dan precies in het hogere segment? Behoort een Mercedes-Benz S-Klasse tot het hogere segment? Natuurlijk hoort de Mercedes tot dit segment maar er is altijd baas-boven-baas. Louwman Exclusive wil met het nieuwe leaselabel LEF, wat een afkorting is van Louwman Exclusive Finance, dat gedeelte van de markt bedienen wat nog niet eerder werd bedient.

Het portfolio van auto’s waarmee het label van start gaat is erg beperkt maar zeker de moeite waard. Dit zijn namelijk alleen nog maar de Maserati Ghibli en de Quattroporte. Beide zijn auto’s waarvan bij menig autoliefhebber het water door de mond gaat lopen maar ook auto’s waarmee zonder een verkeerd beeld af te geven op klantbezoek kan worden gegaan.

Voor de introductie van het leaselabel heeft Louwman Exclusive van beide modellen een business-uitvoering samengesteld. Deze hebben de naam Edizione Aziendale meegekregen wat in het Italiaans staat voor zakelijke uitvoering.

In de toekomst zullen ook meerdere merken van Louwman Exclusive worden toegevoegd aan het leaselabel. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd of straks er straks ook een McLaren 650 geleased kan worden.