11
november

Het beste van 100 artikelen Bijtellingsblog!

Gisteren was het dan zo ver, de eerste mijlpaal voor Bijtellingsblog, namelijk het 100ste artikel werd geplaatst. “Een mijlpaal ?” Hoor ik jullie denken. Jazeker een mijlpaal! Want toen wij bijtellingsblog starten moest het concept zichzelf gaan bewijzen. Binnen 3 maanden of 100 artikelen moest duidelijk zijn of er een publiek was voor onze blog. Dat heeft het zeker gedaan en voor ons geeft dit alleen maar meer energie om door te gaan.

Terugblikkend op de eerste 100 artikelen is het allemaal een grote leerschool geweest. Wij weten nu beter wat werkt en wat niet, waar wij toe in staat zijn en vooral waar we naartoe willen. Bijtellingsblog is de website voor de zakelijke rijder die op een normale manier over de onderwerpen schrijft. Wij zijn bekend met onze tekortkomingen op het gebied van de Nederlandse taal maar hopen dat te compenseren met het schrijven vanuit de passie voor auto’s.

Omdat is gebleken dat onze lezers wel houden van lijstjes is het misschien leuk om een top 5 te maken van de meest gelezen artikelen van de eerste drie maanden.

1. Top 5 apps voor de zakelijke rijder

Een van onze eerste artikelen die goed werd opgepakt was het overzicht van de beste apps voor de zakelijke rijder. Dit artikel wordt nog steeds vaak gelezen. Zoals we al zeiden, iedereen is dol op lijstjes! Flitsmeister is ook nog steeds de beste app van dit moment voor de zakelijke rijder. Het gebruik van Flitsmeister levert op jaarbasis gewoon geld op! Want die flitsboetes van die keer dat je 7 km te hard reed, kan je gewoon voorkomen door gebruik te maken van deze app.

2. Rijtest Renault Zoe, verbazingwekkend leuk

Onze eerste Rijtest staat op de tweede plaats. Onze eerste ervaring met elektrisch rijden was verbazingwekkend leuk. Wij kregen de kans om een ochtend op pad te gaan met een nieuwe Renault Zoe. Een van de eerste kleinere volledig elektrische auto’s. Wij hebben ons uitstekend vermaakt en Renault heeft ons artikel ook overgenomen en gepromoot via de social media kanalen.

3. Is de Toyota Auris TS wel de ideale bijteller voor het gezin?

Een van de eerste artikelen die we schreven was over de nieuwe Toyota Auris. Op dat moment was er continu een reclame van de Auris op de radio die vertelde dat deze auto ideaal was voor het gezin. Wij vroegen ons af of dit ook daadwerkelijk het geval was.

4. Klaar voor de showroom: Honda Civic Tourer

Honda kwam voor het eerst in een aantal jaar weer met een aansprekend model uit. De Civic Tourer. Deze nieuwe station zou de concurrentie aan moeten gaan met de bekende stations zoals de Megane estate maar ook de eerder genoemde Toyota Auris TS.

5. Leeslijst zakelijke rijder week 43

Sinds enkele weken brengen wij iedere zondag een overzicht van het nieuws uit, dat die week niet aan bod is gekomen op Bijtellingsblog maar wel de moeite van het lezen waard is. Een overzicht van artikelen geschreven door onze collega’s wereldwijd over uiteenlopende onderwerpen, maar wel met de zakelijke rijder in het achterhoofd. Het concept blijkt aan te slaan want deze wordt iedere week goed gelezen.

Al met al een mooi lijstje en genoeg inspiratie om nog even verder te gaan. Wij zijn veel van plan de aankomende periode. We willen vaker een rijtest doen en ook wat meer de zakelijk rijder zelf aan bod laten komen. Uiteraard staan wij altijd open voor tips en op of aanmerkingen! Op naar de volgende mijlpaal!