21
mei

Levenslang gratis opladen bij Fastned

Fastned is op zoek naar nieuwe investeerders om de uitrol van hun supersnelle laadstations te versnellen. In die zoektocht naar nieuw geld heeft Fastned het volgende bedacht. Investeerders die € 25.000,- investeren in het bedrijf mogen levenslang gratis opladen bij Fastned. Stel je voor dat Shell bij de oprichting zo’n actie had bedacht dan was […]

26
april

Verzekeringspremie Tesla Model S stijgt met 700 procent [updated]

De Tesla Model S kan door de vele fiscale voordelen erg voordelig gereden worden in Nederland. Helaas voor de Tesla Model S rijders lijkt de verzekeringspremie te stijgen door de peperdure rekeningen die de verzekeraar kreeg voorgeschoteld. Centraal Beheer heeft zelfs de verzekeringspremie verhoogd met 700%.

25
maart

Gaat Jaguar dan ook eindelijk elektrisch?

De geruchten doen al tijden de ronde, Jaguar zou graag haar wagenpark willen vergroenen. Tot op heden waren hier nog geen aanwijzingen voor maar daar is verandering in gekomen. Het merk dat symbool staat voor de verbrandingsmotor zou wel eens een metamorfose kunnen ondergaan.

19
maart

Tesla Model X komt deze zomer

Begin deze maand werd de elektrische SUV van Tesla al op de openbare weg gespot, vandaag brengt Elon Musk het nieuws naar buiten dat de Tesla Model X deze zomer bij de dealer wordt verwaht.

09
maart

Hoofdkantoor Tesla Europe komt naar Amsterdam

We zijn al in het bezit van het Europese distributiecentrum maar nu komt ook het Hoofdkantoor voor Europa officieel naar Nederland. Naar Amsterdam Zuid-Oost wel te verstaan. Op steenworp afstand van de Amsterdam Arena.