20
december

Eerste bewegende beelden Audi Q7

Dat er een nieuwe Audi Q7 aan zat te komen was alom bekend. Vorige week maakten wij nog melding dat de Audi Q7 ook als diesel plugin hybrid op de markt zou komen. We toonden de Q7 toen al in volledig camouflage outfit. Inmiddels is er ook bewegend beeld van de auto.

Autofabrikanten kijken steeds meer naar andere branches als het gaat om productlanceringen. Net zoals bij films komt Audi nu met een eerste trailer van de nieuwe Q7 om het wachtende publiek op de hoogte te brengen van de aankomende lancering. Waar we het bij films vaak vervelend vinden als de trailer te veel van de film laat zien is dat bij de trailer van de Audi Q7 geheel niet aan de orde. Gelukkig maar! Want de teaser die wij af en toe voorgeschoteld krijgen van de verschillende fabrikanten zijn soms zo niets zeggend.

Audi laat de nieuwe Q7 uitgebreid aan bod komen in onderstaande video. Zowel het uiterlijk van de auto als het interieur komt aan bod. We krijgen een goed beeld van hoe de auto er uit komt te zien. Opvallend is dat Audi er voor heeft gekozen om de Audi te voorzien van een chromen strip onder de deur van de auto. Dit fenomeen kennen wij van het huidige model Renault Clio. Wij zelf zijn niet echt fan van deze strip, al komt deze wel aardig tot zijn recht bij de Audi Q7.

Benieuwd naar de beelden? Kijk dan de onderstaande trailer: