05
februari

Is dit de nieuwe Renault Trafic?

Jazeker dit is de een schets van de Renault Trafic. De huidige bestelbus van Renault gaat inmiddels al heel wat jaartjes mee dus het werd hoog tijd voor een fris nieuw uiterlijk.

Renault bracht laatst nog wel de Black Edition X van de Trafic op de markt maar dat moet toch wel de laatste uitvoering zijn geweest voor de introductie van het geheel vernieuwde model. Aan de hand van de eerste beelden krijgen wij steeds meer het gevoel dat het uiterlijk van een bus steeds meer gaat lijken op een normale auto. Daarbij komt ook nog eens dat de besturing van een bus niet meer onderdoet voor de besturing van een normale auto en je zou bij ook een bus willen voor woon-werk verkeer.

Het ontwerp van de Trafic is gemaakt door Kihyun JUNG. Kihyun heeft geprobeerd de huidige merkidentiteit over te brengen naar de Trafic, wij moeten zeggen dat het hem aardig is gelukt. Als je naar de bestelauto kijkt dan krijg je direct het gevoel dat je naar een Renault kijkt, ook zonder embleem was dat opgevallen.

Meer dan deze afbeelding wil Renault nog niet loslaten over de Trafic. Zodra er meer nieuws is omtrent de nieuwe Trafic dan lees het hier als eerste.