19
januari

Is dit de Chevrolet Cruze of de nieuwe Opel Astra?

Bovenstaande auto werd gespot tijdens een testrit in Duitsland. Onze collega’s van Carscoops staan nu voor de vraag of we hier de nieuwe Chevrolet Cruze zien of dat dit de eerste contouren zijn van de nieuwe Opel Astra. Wie het weet mag het zeggen.

Een lolbroek bij GM heeft de auto voorzien van badges met de Duitse Adelaar. Hierdoor is het onduidelijk onder welk merk van GM de auto wordt uitgebracht. Aangezien de auto in Duitsland is gespot zou je denken dat het hier om een Opel gaat. Maar het land waar de auto is gespot wil niet direct iets zeggen over de daadwerkelijke fabrikant.

De mannen van Carscoops moesten als eerste denken aan de nieuwe Chevrolet Cruze. Deze auto werd al eerder aangekondigd voor de Chinese markt en heeft veel overeenkomsten met het uiterlijk van de auto die gespot werd. Toch zijn er ook weer verschillen, zoals de lengte van de neus en de achterkant, die het tegendeel doen vermoeden.

Volgens Carscoops kan het of de nieuwe Opel Astra zijn, de auto heeft ook veel overeenkomsten met de Chevrolet Cruze, of het is de nieuwe Opel Ampera. Laatstgenoemde is het meest onwaarschijnlijk aangezien Opel al heeft laten weten dat er geen opvolger van de Ampera naar Europa komt.

Wij hopen natuurlijk dat het hier gaat om de nieuwe Opel Astra want dan heb je hem als eerst bij ons gezien.

Bron: Carscoops