23
februari

Deze week: De nieuwe Hyundai Tucson? en carpoolen, alleen als het moet…

U zit lekker in luie stoel te genieten van het mooie weer onder het genot van een heerlijk kopje vers gezette koffie. Hoog tijd om uw eens terug te lezen wat er afgelopen week allemaal is gebeurt. Wij van Bijtellingsblog vatten graag voor u samen welke interessante artikelen u van de week heeft gemist.

Carpoolen? Alleen als het echt moet…

Leent u wel eens uw auto uit? Of doet u aan carpoolen? Als u een van deze vragen met ja kunt beantwoorden dan bent u een van de weinige mensen in Nederland die hier voor open staat. Athlon Car Lease heeft onderzoek laten doen naar hoe wij tegen deze onderwerpen aankijken. Vreemd genoeg blijkt dat wij Nederlanders niet zo bereid zijn om onze auto uit te lenen of samen naar werk te rijden.

Does this Hyundai Intrado concept preview the next Tucson?

Gaat de nieuwe Tucson er straks ongeveer zo uitzien? Volgens Autoblog.com is deze Hyundai Intrado Concept de voorbode van de nieuwe Tucson. De Intrado heeft het formaat van een IX35 er wordt gezegd dat dit wel eens de nieuwe lijn kan worden voor Hyundai, aangezien de Intrado ook wel iets weg heeft van de nieuwe Genesis, waar wij eerder dit jaar de eerste beelden van zagen.

Ford Focus Facelift Gets a Fusion Snout

In aanloop naar Geneve worden er steeds meer beelden gelekt van nieuwe modellen. Zo ook van de midlife facelift van de Focus. De huidige Focus is al weer 4 jaar op de markt, hoog tijd voor Ford om eens grondig naar het design te kijken en waar nodig een upgrade door te voeren. Bijna alle modellen van Ford hebben inmiddels de Aston Martin grille gekregen, dus ook de nieuwe Focus was aan de beurt. Nu vinden wij deze grille veel beter staan op een Aston Martin dan op welk Ford model dan ook. De achterkant is veel minder grondig gewijzigd dan het aangezicht van de Focus.

Hoe een Nederlandse Tesla Model S in een klap bekend werd in Amerika

Afgelopen week zijn wij met bijtellingsblog voor het eerst in het bestaan meer dan 1.000 bezoeken op een dag gehad. Dit kwam mede door het artikel over het ongeluk van de Tesla Model S. Heb jij het artikel nog niet gelezen, dan kan je het hier nog even rustig nalezen.