23
december

Bijtellingsblog zoekt redacteur!

Bijtellingsblog bestaat iets meer dan een jaar en wil graag een volgende stap maken. Ons tweede jaar staat volledig in het teken van de verdere groei. Dit betekent meer én betere content, maar ook meer bezoekers. Om dit te verwezenlijken hebben wij hulp nodig! 

Hulp in de vorm van extra redacteurs die het huidige team kunnen aanvullen. Wij zijn op zoek naar één of twee redacteuren die affiniteit hebben met auto’s en dan specifiek met de leasemarkt. Gaat jouw bloed sneller stromen als Volvo een nieuwe leasetopper op de markt brengt en vind jij het leuk om hier over te schrijven? Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijtelling of ben je bekend met de kleine lettertjes van een leasecontract? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kunnen wij je bieden?

Bijtellingsblog is een snel groeiende website met een steeds meer vaste bezoekers. We bieden je een publiek waarmee jij je visie of mening kunt delen over alles wat met zakelijk rijden te maken heeft en de mogelijkheid om rijtesten te maken met de laatste leaseauto’s. Je werkt samen met een jong en enthousiast team auto-liefhebbers en krijgt de kans om je netwerk binnen de autobranche uit te breiden.

Wat wij je helaas (nog) niet kunnen bieden is een vergoeding per geschreven artikel. Bijtellingsblog is ontstaan uit een voorliefde en passie voor zakelijk rijden maar is helaas nog iets wat wij naast ons werk doen.

Wat verwachten wij van een redacteur?

  • Je schrijft 1 à 2 artikelen per week
  • Beheerst de Nederlandse taal goed
  • Bedenkt zelf originele artikelen
  • Ervaring met WordPress in een pré

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar [email protected] met daarin een korte motivatie.