22
juni

Privé auto per 2017 aantrekkelijker dan leasen

Afgelopen week heeft Staatssecretaris Wiebes van financiën de Autobrief 2.0 openbaar gemaakt. In deze autobrief geeft de staatssecretaris uitleg over de plannen omtrent de autobelasting vanaf 2017. Er gaat veel veranderen! We kunnen gerust zeggen dat het gehele autobelasting stelsel op de schop gaat. Deze wijzigingen zullen nare consequenties hebben voor de zakelijk rijder.

16
mei

Porsche 911 e-hybrid op komst?

Porsche biedt op het ogenblik al een aantal modellen aan met hybride aandrijving. Zo kennen we de Porsche Cayenne en de Panamera. De Porsche 918 Spyder is zelfs alleen leverbaar als hybride. Wordt de iconische Porsche 911 de volgende hybride van de Duitse sportauto fabrikant?

06
mei

Sterke daling Leaseregistraties april, stilte voor de storm?

De leaseregistraties worden nauwgezet bijgehouden en na het aflopen van de maand maakt Aumacon snel een overzicht zodat iedereen binnen de branche op de hoogte is van de laatste cijfers. De leaseregistraties april laten een trendbreuk zien. In april zijn het aantal leaseregistraties gedaald met 7,1 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2014.

18
april

Feest der Herkenning tijdens AutoRAI 2015

Vier jaar na het sluiten van de deuren van de AutoRAI was het dan eindelijk zo ver. Op donderdag 16 april om 8 uur precies opende zich de deuren van de AutoRAI 2015 voor de pers. Ook Bijtellingsblog was daarbij aanwezig om verslag te doen van het laatste nieuws op het gebied van zakelijk rijden.

05
maart

Geneva roundup 2015 [deel 1]

De persdagen van de Autosalon van Geneva zitten er weer op, nu mag de rest van de wereld de beurs betreden. Hoog tijd om eens terug te kijken op wat de beurs voor moois heeft gebracht voor de zakelijk rijder.