19
december

Top 10 bedrijfswagens 2014

Nu het jaar op zijn einde loopt wordt het hoog tijd voor de welbekende lijstjes. Vorig jaar schreven wij eenzelfde artikel over de top 10 bedrijfswagens in 2013 wat op veel goedkeuring kon rekenen. Reden te meer om ook dit jaar een bedrijfswagen top 10 samen te stellen.

16
december

Nieuwe Hybride Renault Master is 10% zuiniger

De hybride aandrijving is inmiddels gemeengoed geworden als het gaat om de consumentenauto’s. Hoe groot is het verschil met de bedrijfswagens. Daar werd tot op heden nog niet gewerkt met hybrid power. Renault brengt daar nu verandering in met de Renault Master HYDIVU.

18
maart

De nieuwe Renault Trafic – praktisch maar weinig vernieuwend

Begin februari toonden wij hier al de eerste beelden van de nieuwe Renault Trafic. Gisteren werd de auto dan ook echt voor het eerst aan het publiek vertoond. Wat ons direct opvalt is dat de eerste beelden die we in februari te zien kregen, er een stuk spectaculairder uitzagen dan de auto die gisteren is […]

22
november

We leasen met z’n allen minder auto’s

Volgens de cijfers van VNA, de vereniging van Leasemaatschappijen, is de totale lease vloot in het derde kwartaal van 2o13 gekrompen. Zagen we in het tweede kwartaal nog een lichte stijging is de deze nu als sneeuw voor de zon verdwenen.