04
november

4 procent bijtelling voor Mercedes B-Klasse Electric Drive

Per direct kun je de volledig elektrische Mercedes B-Klasse Electric Drive bestellen. De auto kost minimaal 39.495 euro en heeft 4 procent bijtelling.

De B-Klasse Electric Drive heeft een elektromotor met 180 pk en sprint in 7,9 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h. Je kunt kiezen voor de rijstanden Economy Plus, Economy en Sport. Met de indien gewenst leverbare Range Plus kan de actieradius (200 kilometer) van de B-Klasse Electric Drive tot 30 kilometer worden vergroot. Door de Range Plus te activeren wordt bij het daaropvolgende oplaadproces het accuvenster uitgebreid, dat wil zeggen dat er meer capaciteit wordt vrijgegeven. Range Plus omvat naast de vergroting van de actieradius ook een verwarmde voorruit, diverse isolatiemaatregelen en warmtewerend donkergetint glas.

De B-Klasse Electric Drive beschikt standaard over een laadkabel voor wallbox en openbaar oplaadstation (sneller opladen, mode 3). Zonder meerprijs wordt op verzoek in plaats daarvan een vier meter lange laadkabel voor een huishoudelijk stopcontact (mode 3) geleverd. Indien gewenst is een combinatie van een laadkabel voor een huishoudelijk stopcontact (mode 2) en een laadkabel voor wallbox en openbaar oplaadstation (sneller laden, mode 3) leverbaar.

Vanaf begin 2015 wordt de B-Klasse Electric Drive uitgeleverd.